德特福特Trail雕塑 / Giles Miller Studio

復雜結構呈現的陰陽對話

項目標簽

設計公司:
位置:
材料:
標簽:
分類:

非常感谢 Giles Miller Studio 予gooood分享以下内容 。更多关于:Giles Miller Studio on gooood.
Appreciation towards Giles Miller Studio  for providing the following description:

Giles Miller Studio为英国德特福特知名的Carriage Ramp设计了一系列让人眼花缭乱的装饰雕塑Trail,在伦敦设计节期间作为SEMC的一部分展出,以德特福特市场建成两年来的文化和创意为基础,展示了伦敦东南部地区的丰富创造力。

Giles Miller Studio has created a series of spinning sculptures to adorn the famous Carriage Ramp in Deptford, as a part of South East Makers Club; a celebration of south east London’s creative talent held during the London Design Festival, and based in the cultural and creative hub of Deptford market Yard for the past two years.

▼雕塑外观,external view of the scuptures

6个人体比例的雕塑全部由简单的黑色构件组成,它们结构复杂,轻盈地立在Carriage Ramp两侧的花坛上,一直延伸到道路尽头的市场空地,蔚为壮观。

The six human-scale sculptural pieces, all finished in an unimposing matt black finish but creating spectacle through their complex structural makeup sit floating above landscaping planters which straddle the newly reinstated carriage ramp leading up the rail track in Deptford Market Yard.

▼人体尺度的雕塑设置在花坛上,human-scale sculptures sit above the planters

雕塑的结构概念衍生于GMS在去年艺术节上设计的一个名为“Byplace”的装置,该作品使用相似的结构创造了一个坡道上的建筑装置。项目从阴阳交会中获取灵感,进行了一场形态和结构上的实验,以不同的造型反映了事务所对持久性与平衡性的关注。

The structures themselves are conceptual descendants of an installation GMS created during last years festival entitled ‘Byplace’ whereby a similar structural system was used to create an architectural installation on the ramp. Inspired by conversations about the concept of Ying & Yang the pieces are an experiment in form, sculpture and structure and each represents through varied forms the studio’s interest in themes of duality and balance.

▼从不同角度看去,雕塑展现出不同的疏密关系,different views of the sculpture from different angles

▼雕塑结构复杂,complex structure of the sculptures

▼细部,details

Giles Miller的办公室刚刚搬到了Carriage Ramp。经过在伦敦设计节SEMC的短暂展出后,雕塑将被转移到事务所的新办公室进行永久展示。由Burgess & Beech设计的新的品牌形象和网站也将于当日亮相。

Giles Miller has just moved their studio to a new premises on the Carriage Ramp, and following the temporary showing at SEMC during the London Design Festival the sculptures will move into their new studio space for permanent display. Today also marks the launch of their new branding and website, designed by Burgess & Beech.

Photography: Edvinas Bruzas  

MORE: Giles Miller Studio。 更多关于:Giles Miller Studio on gooood

發表評論

隨機推薦工作 所有工作 ?

江西时时事件